Björn Borg ifrågasätter normer

”I do – True love is too beautiful to be hidden away”

Frågan om homosexuellas rätt att gifta sig är som du säkert vet ganska het just nu. Björn Borg har i sin senaste reklamkampanj fokuserat på just det och ifrågasätter våra normer.

Oavsett vad man tycker om frågan om äktenskap för homosexuella är det här en snygg och välgjord reklamfilm som väcker tankar. Dessutom är det i filmen två stycken präster eller pastorer som gifter sig. Björn Borg väljer att sälja ett budskap istället för kläder. Typisk reklam där varumärket är i fokus istället för produkterna.

Lyckas man då? Jag tycker att man gör det. Oavsett vad man tycker är det här en fråga som berör och skapar känslor, och att dom sen då kopplas till varumärket tjänar dom nog på oavsett vilken sida man står på i debatten.

www.bjornborg.com/love

Kommentera