Ska vi bilda en skitstor grupp och skänka 5 kr till Stadsmissionen?

Finns du på Facebook? Det gör jag och jag har gått med i en grupp där med det långa namnet ”Ska vi bilda en skitstor grupp och skänka 5 kr till Stadsmissionen?”

Det är en privatperson som fick idéen och skapade gruppen, soh växer så det knakar. Nu har man precis fått ett eget nummer som man kan skänka pengar till via sms, så nu är det allvar.

SMS:a ”Hem5” till 72900 för att skänka 5 kr

Om du finns på facebook eller känner att du har fem kronor över, skicka ett sms och stötta det här initiativet! I reklamsammanhang har idag Facebook och andra sociala sajter en stor roll, och jag tror att dom kommer få det ännu mer i framtiden. När det handlar om att samla in pengar eller skapa debbatt är det ett väldigt effektivt sätt att nå ut till många på ett billigt och effektivt sätt.

startStockholms Stadsmission satsar i årets officiella julkampanj på önskelistor. Olika personer håller på sajten upp kartongbitar där önskningar som ”Vi får bo kvar”, ”våga ringa mina barn” eller ”slippa frysa” är några exempel.

Grym kampanj tycker jag som belyser och väcker tankar och känslor. Jag tycker man lyckas väldigt bra. Tydligt enkelt budskap som får mig att tänka ”allt det där har ju jag, skulle jag kunna ge för att hjälpa någon annan att få det?”

Besök gruppen på facebook >>
www.stadsmissionenjul.se

Kommentera