Carola som ”Frikyrko Linda”

Alla har nog någon åsikt om Carola. Antingen älskar man henne eller så hatar man henne. Hur som helst håller hon just nu på att starta en artistskola. I reklamfilmen som finns på hemsidan spelar hon sig själv och fyra stycken personer som påstås sökt till kursen. En av rollerna är Frikyrko Linda. En ganska bra kopia eller parodi av Carola själv tycker jag. ”Jag tror det finns en större mening med att Carola Camp har startat.” är en av sakerna hon säger. Med glimten i ögat eller på blodigt allvar? Svårt att veta.

Om hennes mål var att få kristna personer från frikyrkan att söka till Campen tror jag dock inte hon lyckas så bra. Visst finns det ”Frikyrko-Lindor” men dom flesta är inte som hon.

Jag tycker ändå på något sätt att det är modigt av Carola att våga driva med sig själv och frikyrkan på det här sättet. Det visar på en självdistans som jag tror är sund. Men exakt vad vill hon säga med den här reklamen?

www.carolacamp.com
Artikel i dagen om reklamen >>

Kommentera