Dags att rösta!

valbordIdag är det dags, kyrkovalet pågår för fullt. Kyrkor över hela landet har öppet för att medlemmar ska kunna rösta och påverka kyrkans framtid.

Jag undrar hur många som kommer rösta denna gång. Det är upp till bevis nu. Hur har valrörelsen gått, hur har man kunnat locka fler medlemmar att rösta? Vilka röstar och vilka röstar inte? En massa frågor som får sitt svar idag.

I kyrkor bjuder man in till extra gudstjänster, och inte minst gratis kyrkkaffe! Gå och rösta och fika loss med gods kakor och kaffe. Kanske träffar du personer som du annars inte skulle träffa.

1 091

Fortfarande osöker på vad du ska rösta på? Många partier tycker ganska lika. Man kan läsa om dom olika partierna och deras kampanjer här i bloggen och på partiernas egna hemsidor som det finns länkar till på Svenska kyrkans valwebb.

www.svenskakyrkan.se/val

Kommentera