Flatebo säljer kristen stil

Flatebo.se är en kristen webbbutik som säljer specialtryck på kläder, magneter, smycken, vykort och mycket mera. Just nu firar man fem år och gör då reklam på dagen.se

Alla produkter har en genomtänkt unik design som vågar och som vill förmedla ett kristet budskap. På sidan kan man under vanliga frågor läsa:

Varför just kristna grejer?
Jo, för att vi som startat flatebo.se är just kristna. Dessutom har vi ett enormt bra budskap som vi har förpackat på ett kul sätt utan att kompromissa. Vi hoppas att våra produkter kan hjälpa människor att våga vara kristna offentligt och på så sätt sprida vår gode Jesus hit och dit till alla möjliga människor.

Flatebo.se är ett litet företag i Härnösand som verkligen känns personligt, med stor vilja och envishet lyckas man med att driva en webbutik som märkeskläder inte lyckas med. Personliga plagg med en stil som sprider glädje, kreativitet och bär på ett kristet budskap. Genom sitt arbete bidrar man till reklamtro genom att köpare bär deras kläder som väcker tankar och känslor och förhoppningsvis frågor om tro.

www.flatebo.se

Kommentera