Mirakelbrev

Jag har tidigare skrivit om Svenska Missionskyrkans Annandagsinsamling som heter Mirakel 2011. Idag ramlade ett brev in i min brevlåda. På kuvertet står det

”Vår Herre skickade sin son för att uträtta mirakel på jorden.
Vi försöker med ett brev.”

Så enkelt, och så bra. I brevet finns en folder där man valt att fokusera. Istället för att fylla foldern med information och foton har man med en text, en hälsning som berör.

Här är vad som står i brevet.

Förutom det finns ett inbetalningskort i brevet, men ingenting mer. Det enkla i detta utskick gillar jag, att man vågat skala bort och fokusera. Mirakel 2011 innehåller många olika aktiviteter och det vore enkelt att fylla ett brev med information om det ena och det andra.

Men man väljer en annan väg där man skalar bort. Modigt och genialt, budskapet på kuvertet säger så mycket så oavsett om man öppnar eller inte kan man bli berörd och tänka till.

Det enda jag saknar är information om olika sätt att skänka pengar, nu är enbart ett inbetalningskort med och hur många betalar på det sättet? Man har inte ens tagit med webbadressen till kampanjen i utskicket, vilket är synd för alla som blir nyfikna och vill veta mer.

www.missionskyrkan.se/mirakel2011
Tidigare inlägget om kampanjen

Kommentera