Technomässan

Techno är inte det första man tänker på när man tänker mässa i en kyrka, men på fredag är det dags. Då är det Technomässa i Allhelgonakyrkan i Stockholm.

”En mässa med nyskriven house/klubbmusik. All text och musik är skriven och producerad av Olle Ideström, präst i Katarina församling och Johan Lindström, församlingsassistent i Katarina församling. Sången framförs av ungdomar & unga vuxna från Katarina församling och Maria Magdalena församling.” Det är infon kring mässan och medverkande.

Jag tycker det här är riktigt bra, att påverka fördomarna och bilderna av hur ”det ska vara” på en mässa leder till utveckling. Förhoppningsvis kan en sån här mässa både locka nya personer dit och få personer som ofta går till kyrkan att tänka till.

Grupp på facebook >>
Lyssna på musiken >>

Kommentera