Jesus Daily gillas mest på facebook

”Det är varken Lady Gaga eller Justin Bieber. Faceboksidan som fått mest uppbackning den senaste veckan fokuserar på Jesus.” Så inleds en artikel på Dagen.

JesusDaily har som mål att ”hjälpa 50 000 personer till tro på Kristus” varje år. På en vecka har exakt 2 280 724 personer klickat på gillaknappen eller skrivit kommentarer och det gör sidan till den mest aktiva sidan denna veckan.

Varje inlägg som skrivs kommenteras och gillas av väldigt många människor, och fort går det… På fyra timmar har statusuppdateringen ”Jesus, You are all I need” gillats av 36 105 personer och redan fått 2 430 kommentarer.

Man har också precis lanserat en app till iPhone där man bland annat kan få dagliga bibelord, lyssna på kristen radio och se videoklipp med mera.

Att lyckas nå ut på det här sättet är stort och det visar vilka möjligheter som finns när man använder sociala medier. Häftigt att man valt att ha facebook som sin huvudarena och därifrån sprider budskap, texter, tankar och tro till över 5 miljoner som gillar sidan.

Jesus Daily på facebook

Jesus Daily som iPhone-app

Artikel hos tidningen dagen

Kommentera