Världens bästa julklapp

diakonia-caroline-250x360_v1_0Diakonia satsar på att sälja stora julkort / gåvokort och har på sin webbplats olika korta filmer och skrivna intervjuer där personerna bakom visar upp sitt kort och berättar att man ska stödja Diakonia.

Inför julen bad Diakonia fyra illustratörer att tolka begreppet eldsjäl. Nu kan du för bara hundra kronor genom några klick enkelt ordna en julklapp. Förutom att du glädjer någon du håller kär, hjälper du också Diakonias eldsjälar runtom i världen. De driver projekt som gör att människor själva kan ta sig ur fattigdom och förtryck. Kort sagt, det är människor som förändrar världen.

 

4-gavoblad

Kampanjen tycker jag är bra, men det man inte lyckas få med så tydligt är vilka eldsjälarna är och vad dom gör. Det framgår inte heller hur den kristna grunden påverkar arbetet. Klickar man runt på webbplatsen så hittar man en del information, men jag skulle vilja ha ännu mera. Kanske att illustratörerna skulle berätta något kort om något projekt som Diakonia gör där en eldsjäl är drivande.

diakonia.se/gavoshop

Kommentera