Musik, överlåtelse, tro

motbild

I helgen arrangeras Möt, men fokus på hur man kan använda musik i kyrkan. Arrangörerna Smyrna Göteborg och Pingst skriver så här om helgen.

Smyrna_130301_300x250_anUnder MÖT2013 får du undervisning om musikens roll i ett kristet tjänande samt hur du kan verka i hel överlåtelse, så fler kan möta Gud genom tron på Jesus. MÖT vill verka för enhet i Guds kropp genom att vara en samlingspunkt, ett påfyllnadstillfälle och en god mötesplats. Låt dig inspireras, växa och utmanas den 8-10 mars!

Jag tycker marknadsföringen för det här evenemanget är snygg. Informationen i den animerade webbannonsen är ganska begränsad, men på hemsidan kan man få mer utförlig information om medverkande och tankarna bakom evenemanget. Den grafiska formen känns genomtänkt och lockande. Det enda som dock stör något är att webbannonsen har två olika färger på bakgrunden och att loggan flyttas mellan bilderna som rullar fram.

möt.info

Kommentera