In Jeans we trust

injeanswetrust

Överallt och hela tiden finns det exempel när reklam och tro möts. På Jack & Jones påsar till exempel… Där står det ”In Gud we trust”, som är en anspelning på ”In God we trust” som står på alla amerikanska sedlar och mynt.

dollar

I USA har det flera gånger varit diskussioner kring om det ska stå så eller inte. Vissa menar att det inte går ihop med religionsfriheten att på det sättet konstatera att vi kan lita på Gud. För kan vi alltid lita på det? Finns verkligen Gud? Vad tror du?

Hur man än vänder och vrider på det är amerikanerna som vill ha orden med på sedlarna i klar majoritet, och när mynt gjordes om senast blev det stora protester när texten först flyttades från myntens fram och baksida till kanten, men det ändrades så nu står det på framsidan av mynten igen.

Jack & Jones menar hur som helst att Jeans är något att sätta sin tillit till.
Vad betyder Jeans för dig? Är det något att lita på?

jackjones.se

Kommentera